Over Ons

"Wij vinden het heerlijk om te genieten, te reizen en foto's te maken!"

Over Miranda & Macy

Wij zijn Miranda & Macy. Wij zijn moeder & dochter. Werken sinds 2012 samen.

Sinds 2004 fotografeert Miranda. In 2017 hebben wij de naam PhotoMY opgezet. 

Macy ter Smitten

Hi! Mijn naam is Macy ter Smitten. 

Na opgegroeid te zijn met fotografie. Groeide het ook in mijn hart. Vanaf mijn 12de heb ik een camera in mijn hand en ben ik opgegroeid met klanten contact.

Ik vind het heerlijk om nieuwe & lieve mensen te leren kennen , een trouwdag mee te maken en dan hem ook nog op zijn mooist vast te mogen leggen.

Ik vind het zeer bijzonder om bruiloften te fotograferen. Maar een Newborn shoot vind ik toch ook erg speciaal, want dit voor is voor het gezin een van de mooiste momenten.

Hebben jullie interesse in een NewBorn shoot? Neem dan gerust contact met me op!

Miranda ter Smitten-Kamphuis

Hallo, ik ben Miranda. Opgeleid om de accountancy wereld te veroveren, had ik meer oog voor detail en de mens. 

Want, wat is een mens mooi als je echt naar hem of haar kijkt. Vanuit dit oogpunt werd 18 jaar geleden mijn hobby een echt beroep en heb ik al vele mooie mensen voor de camera gehad. Ik kan intens genieten van een ware lach of een gebaar van liefde aan elkaar. Hoe mooi is dat om vast te leggen. Verder zeggen ze dat ik zorgzaam en zo gek als een deur ben. Dit uit zich tot spontane, liefdevolle fotografie en ben ik een graag geziene gast (lees fotograaf) op de bruiloft.  

Naarst bruiloften, is New Born een echte passie geworden, uit jullie geluk is een wonder voortgekomen. New Born is puur, prachtig en wonderlijk. New Born fotografie is hierdoor een waardevolle nooit terugkerende herinnering, vergeet hem niet vast te leggen.

Nieuwsgierig na de mogelijkheden? Neem een kijkje in onze portfolio.