Het richt zich op de slapende baby tussen de 6 en 12 dagen oud. Dan is de baby nog klein genoeg om hem in foetus houding te kunnen fotografen. Informeer op tijd en reserveer jou plekje. Deze speciale periode is heel kostbaar en is heel snel weer voorbij.

Jullie kunnen ook als gezin gefotografeerd worden en oudere broertjes en zusjes zijn ook welkom. Mocht je de foto’s op het geboortekaartje willen gebruiken, dan zorg ik dat je binnen 48 uur na de fotoshoot alvast de eerste digitale fotobestanden ontvangt.

Veiligheid, rust, warmte, hygiene en het welzijn van jullie kindje staat centraal tijdens de fotoshoot. mijn voorkeur gaat uit naar natuurlijke poses en zachte kleuren en materialen.

Ik kan je garanderen dat je prachtige foto’s krijgt van je kleintje. De veiligheid van de baby staat uiteraard voorop tijdens de shoot. We maken de kamer heel warm en nemen uitgebreid de tijd. Dat kan soms twee tot drie uur duren. Tussendoor slaapt de baby en is er ruimte om te knuffelen, te verschonen en te voeden. Het is belangrijk om veel geduld te hebben. De baby bepaalt het tempo van de shoot.

Gezins foto.

Jullie eerste complete gezinsfoto! Hoe speciaal is dat moment. Natuurlijk leggen we dit moment vast!

Alle liefde word mooi vast gelegd op een mooi beeld!