Verlang jij naar het bijzonder maken van de momenten die je beleeft met de mensen die er toe doen? Dan ben je op je juiste plek. Ik help om van die momenten en bijzondere herinnering te maken.

Familieshoot boeken

Willen jullie graag een familieshoot boeken? Superleuk! Is het voor een speciale gelegenheid? Zorg dan dat jullie ruim op tijd de datum bij mij boeken: het zou zonde zijn als deze al bezet is. In het online contactformulier kunnen jullie alvast aangeven om hoeveel familieleden het gaat en wat jullie voorkeurslocatie is. Vinden jullie het lastig om tot ideeën te komen? Geen probleem! Laat het me weten en ik denk met jullie mee.

Fotoshoot op locatie

Zodra het weer het toelaat, vind ik het altijd heerlijk om buiten fotoshoots te plannen! Er zijn zoveel mooie plekken en verschillende soorten locaties in de omgeving. Elke ervaring is weer anders en tijdens elke fotoshoot ontdek ik weer mooie nieuwe plekjes. In overleg kijken we welke buitenlocatie het meest geschikt is en wat bij jullie past. Dit kan in de natuur zijn, bijvoorbeeld de posbank, een mooi bos of een park. Maar een oude fabriek of graffitimuur kan ook heel gaaf uitpakken. Er is van alles mogelijk!

Deze fotoshoot hebben wij in verschillende pakketen.

Basic 30 min (max.5pers).   

Luxe 60 min (max.10pers).  

Deluxe 90 min (max.15pers).  

Alle familie shoot’s zijn inclusief gratis albumpje en alle JPEG foto’s.