Je beleeft jouw trouwdag écht opnieuw met deze bruidsfoto’s. Er is aandacht voor de belangrijke momenten maar zeker ook de intieme momenten tussendoor, familie, kinderen, emotie en detail. Ik zou het erg leuk vinden jullie te ontmoeten! Lief bruidspaar-to-be: neem contact met mij op om er zeker van te zijn dat jullie trouwdag nog vrij is. Tot snel!

Middels een uniek op maat gemaakt bruidsalbum, met daarin de mooiste foto’s van jullie grote dag kunnen jullie de grote dag keer op keer op keer herbeleven. Tot in de kleinste details is alles voor jullie vastgelegd. Op papier geprint en in een prachtig boek verzameld. Een album vol herinneringen aan jullie trouwdag! 

Na jullie trouwdag willen jullie natuurlijk zo snel mogelijk de  professionele trouwfoto’s hebben. Wanneer je betaalt voor een goede fotograaf dan heb je waarschijnlijk liever niet dat je eerste trouwfoto’s die gedeeld worden op het internet, goedbedoelde foto’s zijn die door gasten met hun mobiele telefoon gemaakt zijn.  Wanneer jullie mij boeken als trouwfotograaf krijgen jullie binnen 3 dagen na de bruiloft een selectie van 10 foto’s via de mail, zodat jullie alvast een eerste indruk hebben en deze kunnen delen.

Het USB pakket met de foto’s op hoge resolutie krijgen jullie binnen 3 weken na de trouwdag toegestuurd.  

Voor bruidsparen heb ik drie pakketten samengesteld. Mocht er geen pakket zijn dat aansluit bij jullie wensen, dan hoor ik dat graag zodat ik een passende offerte kan maken. Voor bruiloften buiten Nederland kunnen jullie me ook boeken!

– Pakket Basic 995 euro

4 uur fotografie, 300-400 foto’s, inclusief fotoboek

– Pakket Deluxe 1495 euro

5 uur fotografie, 400-500 foto’s op een USB- stick, inclusief fotoalbum en een afdruk van 30×40.

– Pakket Premium 1795 euro

6 uur fotografie, 500-600 foto’s op een USB- stick, inclusief fotoalbum, 20X30 afdruk en gratis verlovingsfotoshoot

Voor voorbeelden en een toelichting van het fotoalbum kunnen jullie contact met me opnemen via de contact pagina. De prijzen zijn inclusief BTW.