Wanneer je dit leest is de kans groot dat je een tijdje geleden papa of mama bent geworden van jouw baby van 6 maanden oud. Nog van harte gefeliciteerd! Wanneer je een baby krijgt voelen de maanden soms meer als weken, wat vliegt de tijd..

 

Heb je er al over nagedacht om jouw baby te laten fotograferen tijdens deze bijzondere periode?

Vier jouw mijlpalen met een babyshoot! Zodat je een prachtige herinnering hebt voor later, om deze prachtige periode voor altijd te kunnen koesteren.

Wanneer boek je een baby fotoshoot?

Je kunt de baby fotoshoot op ieder moment boeken, tussen de 3 tot 8 maanden kan deze shoot plaats vinden. Deze shoot vind plaats in de studio met mooie atributen.

Een baby fotoshoot kan ook op locatie, bijvoorbeeld op een mooie natuurrijke locatie bij jou in de buurt.

Net als bij de newborn sessies zal ik tijdens onze fotoshoot ruim de tijd nemen om foto’s van jullie als gezin te maken, en ook de close ups van die kleine handjes en voetjes zal ik meenemen in de shoot. 

Bij de baby fotoshoot zal ik ook altijd rekening houden met de ontwikkelingen van je kindje, bijvoorbeeld als zij of hij al zelfstandig kan zitten. Ook andere ontwikkelingen die bij deze leeftijd houden neem ik graag mee tijdens onze fotoshoot.

Aangezien een kindje rond de 6 maanden nog niet zo’n lange spanningsboog heeft en vaak snel moe wordt, zal een 6 maanden shoot ongeveer 30-45 minuten duren. Er is dan vaak wel tijd voor 3 verschillende outfits.